Манчестър Сити официално обяви, че клубът е подал заявление в кметството

...
Манчестър Сити официално обяви, че клубът е подал заявление в кметството
Коментари Харесай

Луда работа: Ман Сити представи план за 300-милионна реконструкция на стадиона

Манчестър Сити официално разгласи, че клубът е подал заявление в кметството на града за реорганизация на своя стадион „ Етихад “, която възлиза на повече от 300 милиона паунда.

Шампионите към този момент получиха необятно утвърждение от почитателите си за плануваните промени и в този момент вършат идната крачка към реализацията на плана.

Планът е да бъде разширена Северната естрада, като по този метод потенциалът на стадиона ще надвиши 60 000 седящи места.

Ще бъдат построени още скай бар с аспект към терена, хотел с 400 кревати, почитател зона за 3000 последователи, нов клубен магазин и музей. Клубът ще предложи на почитателите и туристите и неповторимо преживяване с разходка по покрива на стадиона.

От клуба настояват, че ще са нужни три години за завършването на целия план, като в този интервал могат да бъдат разкрити до 2600 нови работни места.

„ Етихад “ бе открит през 2002 година, а от 2003-та Манчестър Сити играе домакинските си мачове на това оборудване. През 2005-а потенциалът му бе повишен с 6000 места и сега е петият по потенциал стадион в Премиър лийг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР